№906 від 28.03.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 10-12 тістечок: Для грильяжу: 150гр. горіхів 50гр. цукру Для бісквіту: 2 яйця 60гр. борошна 60гр. цукру Для глазурі: 100гр. шоколаду від 54% 60гр. масла Для тістечок: Всі бісквітні крихти – 150гр. Весь грильяж – 200гр. 100гр. масла кімнатної температури 8гр. какао Глазур
Печемо бісквіт: яйця збиваємо з цукром не менше 10 хвилин до стійкої маси, просіюємо борошно, перемішуємо і випікаємо при180С до золотистого кольору 20-25 хвилин. Готовий бісквіт підсушуємо в духовці, поламавши його шматочками., охолоджуємо. Пробиваємо блендером до утворення крихт. Якщо у вас є готовий бісквіт, то його просто підсушуємо і пробиваємо блендером.
Змішуємо крихти бісквітні з грильяж ними, додаємо масло, какао, перемішуємо. Утвориться маса, з якої формуємо наші тістечка. Кладемо їх в морозилку на 1 годину.
Для глазурі розтоплюємо шоколад з маслом, перемішуємо до однорідного стану.
Підморожені тістечка занурюємо в глазур і викладаємо на пергамент. Глазур схоплюється миттєво.
28.03.2019 |
Рівне-Ракурс №10 від 28.03.2019p. На головну сторінку |