№907 від 04.04.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 14 трубочок довжиною 10см: 125гр.борошна 50мл вина 1ст.л.цукру 1,5ст.л. олії 1ч.л.какао 1ч.л.оцту) дрібка солі дрібка кориці або ванілі
Розкатуємо тісто так тоненько, як тільки можна. Вирізаємо кружечки, закручуємо їх на металеві трубочки. Щоб тісто не розкрилося в процесі смаження, краї змазуємо білком, а тільки тоді з’єднуємо. Смажимо в олії 2-3 хвилини з кожної сторони на середньому вогні.
Гарячими знімаємо з трубочок, викладаємо на паперовий рушничок, даємо повністю охолонути.
Начиняємо кремом. Можна брати свій улюблений, головне, щоб він тримав форму. Класичний варіант – рикоту збити з цукровою пудрою. А можна сирний з праліне:
Подрібнити пів склянки горіхів, 13 відкласти. 50гр.цукру розтопити на сковорідці на світло-карамельного кольору, додати горіхи, перемішати. Пробити в блендері до пастоподібного стану. 150гр. жирного сиру теж пробити блендером, з’єднати з горіховим праліне, за потребою додати цукрову пудру.
Кінчики каноллі обмакнути в розтоплений шоколад, потім в подрібнені горіхи, дати застигнути. Начинити кремом за 1-2 години перед подачею.
04.04.2019 |
Рівне-Ракурс №10 від 04.04.2019p. На головну сторінку |