|
№908 від 11.04.2019p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Молоко довести до кипіння, сметану збити з яйцями виделкою, влити тоненької цівкою в молоко, дати закипіти буквально кілька секунд. Зняти з вогню і залишити не менше ніж на годину. Процідити через 2-3 шари марлі, а ще краще крізь тканину. Масло кімнатної температури збити з пудрою, додати сирну масу і збити кілька хвилин до утворення пухкої маси, за бажанням можна додати сухофрукти, горіхи. Викладаємо у форму для сирної паски, вистелену марлею (можна скористатися квітковим горщиком з отворами). Зверху ставимо вантаж і залишаємо на ніч в холодильнику. Зранку виймаємо щільну масу, прикрашаємо на свій смак.