Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №909 від 18.04.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Паска кремова, заварна

Паска кремова, заварна

300гр.сиру (в ідеалі домашнього) 8ст.л.вершків (10%) 2 яйця 100гр.цукру 1ст.л.ванільного цукру натурального

Пробиваємо сир блендером або протираємо через сито, додаємо цукор, вершки, яйця. Ще раз все пробиваємо до однорідної маси. Ставимо на маленький вогонь і доводимо до кипіння. Постійно помішуємо. Як тільки закипить, знімаємо з вогню. Маса буде рідкувата, не лякайтеся, так і треба.

Готуємо форму. Форму вистеляємо марлею так, щоб звисали кінчики. Викладаємо нашу масу в форму, її ставимо на тарілку, щоб сироватка мала де стікати. Її від початкового об’єму зійде відсотків 10. Коли сироватка перестане інтенсивно виділятися, накриваємо паску кінцями марлі і ставимо в холодильник на 24 години. За цей час паска стане щільнішою та набуде статичної форми.

Обережно перекладаємо її на тарілку, прикрашаємо.

18.04.2019



Рівне-Ракурс №10 від 18.04.2019p. 
На головну сторінку