№909 від 18.04.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
300гр.сиру (в ідеалі домашнього) 8ст.л.вершків (10%) 2 яйця 100гр.цукру 1ст.л.ванільного цукру натурального
Готуємо форму. Форму вистеляємо марлею так, щоб звисали кінчики. Викладаємо нашу масу в форму, її ставимо на тарілку, щоб сироватка мала де стікати. Її від початкового об’єму зійде відсотків 10. Коли сироватка перестане інтенсивно виділятися, накриваємо паску кінцями марлі і ставимо в холодильник на 24 години. За цей час паска стане щільнішою та набуде статичної форми.
Обережно перекладаємо її на тарілку, прикрашаємо.
18.04.2019 |
Рівне-Ракурс №10 від 18.04.2019p. На головну сторінку |