Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №914 від 23.05.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Солодкі пікулі з селери

Солодкі пікулі з селери

На 1 літрову банку: 500-600гр. - стебла селери 1ст. цукру 1ст.води 1ст.оцту 1ч.л. чорного перцю горошком 1ч.л. порошку гірчиці 1ч.л. насіння фенхелю 0,5ч.л. солі 1-2 бутона гвоздики

Для маринаду доводимо до кипіння цукор з водою. Розтираємо в ступці перець, фенхель, гвоздику, додаємо сіль, гірчицю, розмішуємо і висипаємо в каструльку з маринадом, як закипить, додаємо оцет, тримаємо на вогні ще хвилину і знімаємо. Пробуємо на смак і за своїми вподобаннями виправляємо.

Стебла селери миємо, сушимо, нарізаємо по діагоналі смужками. Викладаємо все в банку.

Заливаємо гарячим маринадом. Маринаду буде явно недостатньо, але це нормально – селера з часом осяде і вся покриється рідиною. Даємо повністю охолонути і ставимо в холодильник на добу. Може зберігатися в прохолодному місці 2-3 тижні.

23.05.2019



Рівне-Ракурс №10 від 23.05.2019p. 
На головну сторінку