№914 від 23.05.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 1 літрову банку: 500-600гр. - стебла селери 1ст. цукру 1ст.води 1ст.оцту 1ч.л. чорного перцю горошком 1ч.л. порошку гірчиці 1ч.л. насіння фенхелю 0,5ч.л. солі 1-2 бутона гвоздики
Стебла селери миємо, сушимо, нарізаємо по діагоналі смужками. Викладаємо все в банку.
Заливаємо гарячим маринадом. Маринаду буде явно недостатньо, але це нормально – селера з часом осяде і вся покриється рідиною. Даємо повністю охолонути і ставимо в холодильник на добу. Може зберігатися в прохолодному місці 2-3 тижні.
23.05.2019 |
Рівне-Ракурс №10 від 23.05.2019p. На головну сторінку |