№916 від 07.06.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 4-6 порції: 400гр. цвітної капусти 3-4 пера зеленої цибулі 100гр. сиру, краще овечий чи козячий, щоб був ароматний 2 зубчики часнику 1ст.л. масла вершкового 1ч.л. готової гірчиці в зернах 1шт. картоплі 0,4ч.л. мускатного горіха 100мл вершків 10% сіль, перець, лавровий листочок
Виймаємо лавровий лист і все збиваємо блендером, додаємо вершки і ще раз пробиваємо. Додаємо готову гірчицю, пробуємо і виправляємо на сіль.
Готовий суп викладаємо в тарілки і присипаємо тертим сиром, можна підсмажити маленькі грінки з білого хліба
07.06.2019 |
Рівне-Ракурс №10 від 07.06.2019p. На головну сторінку |