№920 від 04.07.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Кабачки ріжемо брусочками, трохи присолюємо, перемішуємо і додаємо трохи олії - на 2 середні кабачки 1 ст. л. Тим часом готуємо паніровку, наприклад: панірувальні сухарі, сіль, порошок часнику, паприка і тертий на дрібну тертку твердий сир, трохи борошна, щоб сир не став грудочками, приблизно на 50 г. тертого сиру 1 ст.л. борошна, ретельно перемішати. Кожен брусочок обкачуємо в паніровці, викладаємо на пергамент і ставимо в духовку на 15 хвилин при 2000С. Подаємо з часниково-м’ятним соусом:
2 зубчики часнику
1-2 листочка м’яти
1/2 ч.л. паприки
Сіль за смаком
Часник і м’яту подрібнюємо зручним способом, все з’єднуємо і даємо постояти в холодильнику 15-20 хвилин.
04.07.2019 |
Рівне-Ракурс №10 від 04.07.2019p. На головну сторінку |