№922 від 18.07.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Молочний шейк — це солодкий холодний напій, який готують з молока, з морозивом і різними підсолоджувачами (шоколадом, какао, сиропами), а також з кубиками льоду, фруктами та іншими добавками.
Інгредієнти:
1 склянка молока жирн. 1%;
4 кубики льоду;
1 чайна ложка ванілі;
1 чайна ложка розчинної кави (за бажанням);
замінник цукру.
Приготування:
Помістіть всі інгредієнти в блендер і добре подрібніть — так, щоб лід роздрібнився. Пити молочний шейк краще відразу ж, поки лід не розтанув. Смачного!
Молочний шейк з какао і ванільним морозивом
Інгредієнти:
1 чашка какао з молоком;
1 столова ложка цукру (за бажанням);
2 чашки ванільного морозива.
Приготування:
Помістіть всі інгредієнти в блендер і добре перемішайте. Молочний шейк з какао і ванільним морозивом готовий!
Шоколадно-бананово-полуничний молочний шейк
Інгредієнти:
1 чашка ванільного морозива;
1/4 чашки молока;
1/2 чашки замороженої полуниці;
Половинка стиглого банана;
2 столових ложки шоколадного сиропу;
дрібка ванілі;
1 яєчний білок;
1/2 чашки збитих вершків.
Приготування:
Подрібніть всі інгредієнти в блендері. Прикрасьте молочний шейк збитими вершками. Смачного!
Молочний шейк з замороженим бананом
Інгредієнти:
1 дуже стиглий банан;
1/2 чашки води;
1/3 чашки молочного порошку;
дрібка ванілі;
4 кубики льоду.
Приготування:
Банан потрібно приготувати заздалегідь, а саме порізати на кружечки і заморозити в морозилці. Всі інгредієнти, крім кубиків льоду, подрібніть в блендері. Потім додайте кубики льоду по одному і знову подрібніть.
Молочний шейк з зефіром
Інгредієнти:
3 кульки ванільного морозива;
1 столова ложка молока;
2 столових ложки ванільного йогурту;
5 підсмажених зефіринок (йдеться про американський зефір).
Приготування:
Морозиво, молоко, йогурт і 3 зефіринки подрібніть в блендері. Вилийте молочний шейк в красивий високий стакан, прикрасьте двома зефіринками.
Молочний шейк з горіхами і зефіром
Інгредієнти:
250 мл молока жирністю 1%;
2 кульки шоколадного морозива;
5 шт. американського зефіру;
Збиті вершки;
1 столова ложка подрібненого фундука;
шоколадна крихта або шоколадний сироп (за бажанням).
Приготування:
Молоко, морозиво і горіхи подрібніть в блендері. Вилийте молочний шейк в красиві склянки, прикрасьте збитими вершками, зефіром і шоколадним сиропом.
Смачного!
18.07.2019 |
Рівне-Ракурс №10 від 18.07.2019p. На головну сторінку |