№923 від 25.07.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 1 л: 40гр. рису (сухого) 0,5 л банка вишень (з кісточкою) 3-4 ст.л. цукру 1 л води дрібка кориці
Вишні звільняємо від кісточок, додаємо до настояної води з рисом, додаємо цукор і збиваємо блендером на максимальній швидкості. Все процідили, додали воду, що залишилася, виправили на цукор. Подавати охолодженим з кількома кубиками льоду.
Весь рисовий осад не процідити, але варто не боятися – такий рис прекрасно виводить солі, тому поєднуємо смачне з корисним!
25.07.2019 |
Рівне-Ракурс №10 від 25.07.2019p. На головну сторінку |