Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №923 від 25.07.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Вишнева оршада

Вишнева оршада

На 1 л: 40гр. рису (сухого) 0,5 л банка вишень (з кісточкою) 3-4 ст.л. цукру 1 л води дрібка кориці

Рис мелемо на кавомолці, заливаємо 0,5 л води, додаємо корицю і залишаємо на ніч.

Вишні звільняємо від кісточок, додаємо до настояної води з рисом, додаємо цукор і збиваємо блендером на максимальній швидкості. Все процідили, додали воду, що залишилася, виправили на цукор. Подавати охолодженим з кількома кубиками льоду.

Весь рисовий осад не процідити, але варто не боятися – такий рис прекрасно виводить солі, тому поєднуємо смачне з корисним!

25.07.2019



Рівне-Ракурс №10 від 25.07.2019p. 
На головну сторінку