№924 від 01.08.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 1 кг кабачків, цукіні: 3-4 морквини. Для маринаду: 1/3 ст. олії (80мл); 3 ст.л. яблучного оцту; 1 ст.л. меду; 2 зубчики часнику; сіль, перець за смаком.
Для маринаду часник пропускаємо через прес і змішуємо з іншими інгредієнтами. Я сіль не додавала, а перець замінила на пластівці паприки.
Овочі злегка промити (якщо додаєте сіль до маринаду, то промивати треба ретельно). Заливаємо маринадом і акуратно руками трохи проворушили, щоб маринад обволік більше овочів.
Ставимо в холодильник на 1-2 години. Зберігати в холодильнику можна до тижня.
01.08.2019 |
Рівне-Ракурс №10 від 01.08.2019p. На головну сторінку |