Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №924 від 01.08.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Борець з Рівненщини здобув бронзу

Борець з Рівненщини здобув бронзу

Вихованець Березнівського ліцею-інтернату спортивного профілю, кандидат у майстри спорту Мар’ян Голубовський став бронзовим призером на  XV Європейському  юнацькому олімпійському фестивалі, який проходить у столиці Азербайджану місті Баку. Його медаль стала однією із семи призових, які українці здобули напередодні в різних видах спорту (одне «золото», два «срібла» і чотири «бронзи»).

Наш земляк 16-річний борець греко-римського стилю Мар’ян Голубовський змагався у ваговій категорії 65 кг. У сутичці за «бронзу» спортсмен зустрівся з фіном Каспері Кауганеном. Результат 5:2 забезпечив нашому земляку третю сходинку п’єдесталу.

«Безумовно, дуже радий цій нагороді, адже участь в Олімпійському фестивалі має для мене велике значення. Щасливий, що повернуся додому не з порожніми руками», - поділився емоціями наш переможець. Спортсмен також подякував своїм тренерам та наставникам.

Це не перша висока нагорода Мар’яна Голубовського. На Чемпіонаті Європи 2018 року він виборов третє місце серед молодших юнаків, а торік на Чемпіонаті України серед юнаків завоював «срібло».

Мар’ян Голубовський займається у спортивному клубі з греко-римської боротьби імені Станіслава Коваля. Саме цей легендарний тренер свого часу готував до перемог нинішнього Президента Асоціації спортивної боротьби області, голову Рівненської обласної ради Олександра Данильчука.

«Я щиро вітаю Мар’яна з перемогою. Не зі слів знаю, що кожному сходженню на п’єдестал, кожній здобутій медалі передує щоденна титанічна праця та наполегливість. У цього хлопця ці риси є! Тому хочу побажати йому ще й удачі та найвищих спортивних сходинок та медалей в  майбутньому!» - наголосив Олександр Данильчук.

01.08.2019



Рівне-Ракурс №10 від 01.08.2019p. 
На головну сторінку