№926 від 15.08.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 1,5 л банку: 1кг помідор (краще сливочок) 1шт.болгарського перцю 1шт.гіркого перцю 2-3 великі зубчики часнику 50гр.цукру 50гр.оцту 50мл олії 1ч.л.солі
Помідори, миємо, розрізаємо навпіл або четвертинки, складаємо в банку, кожен шар поливаючи заправкою.
Закриваємо кришкою і ставимо в холодильник догори ногами на ніч. Це робиться для того, щоб швидше промаринувалися помідори зверху, а коли зранку перевернемо і будемо пробувати, верхні вже будуть готові, а нижні домаринуються.
15.08.2019 |
Рівне-Ракурс №10 від 15.08.2019p. На головну сторінку |