№927 від 22.08.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 4-6 порцій: 150-200 гр. картопляного пюре без масла, молока 10 гр.свіжих дріжджів 1 ч.л.цукру 1 ч.л.солі 1 ч.л.олії ? ст. молока 1+ ? ст. борошна 2-3 зубчика часнику зелень 50гр. твердого сиру
Для соусу часник і зелень подрібнюємо, додаємо трошки теплої води, щоб утворилася «кашка». Сир натерти на дрібній терці.
Тісто ділимо на 6-8 частин і розкачуємо тоненько, смажимо в достатній кількості олії з обох сторін. Викладаємо на паперову серветку, що увібрати зайву олію. Відразу змащуємо соусом і присипаємо сиром.
Подавати найкраще відразу, можна зі сметаною чи м’яким творогом, салатом зі свіжих овочів або великою тарілкою червоного борщу!
22.08.2019 |
Рівне-Ракурс №10 від 22.08.2019p. На головну сторінку |