№929 від 05.09.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 1 кг баклажан: 100мл води 3ст.л. оцту 9% 1 головка часнику 0,5ч.л.меленого чорного перцю 0,5ч.л.солі Олія для смаження
Для маринаду змішуємо воду з сіллю, перцем, оцтом, видушуємо часник. Готові баклажани по кілька штук занурюємо в маринад на 30-40 секунд, виймаємо і викладаємо в лоток. Якщо маринад залишився, то його просто виливаємо. Ставимо в холодильник на добу. За добу баклажани можуть змінити колір, це нормально, на смаку це не відображається.
05.09.2019 |
Рівне-Ракурс №10 від 05.09.2019p. На головну сторінку |