Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №929 від 05.09.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Баклажани в часниковому маринаді

Баклажани в часниковому маринаді

На 1 кг баклажан: 100мл води 3ст.л. оцту 9% 1 головка часнику 0,5ч.л.меленого чорного перцю 0,5ч.л.солі Олія для смаження

Баклажани ріжемо кільцями (не дуже товстими), присипаємо сіллю крупного помолу (приблизно 1,5 ст.л.), трошки приминаємо, залишаємо на 40 хвилин. Баклажани віджимаємо від рідини, і обсмажуємо до готовності з обох боків. Олії в сковорідку наливаємо так, щоб баклажани плавали, не бійтеся, жирними вони точно не будуть. Викладаємо підсмажені кілечка на паперовий рушничок, щоб увібрати зайву олію.

Для маринаду змішуємо воду з сіллю, перцем, оцтом, видушуємо часник. Готові баклажани по кілька штук занурюємо в маринад на 30-40 секунд, виймаємо і викладаємо в лоток. Якщо маринад залишився, то його просто виливаємо. Ставимо в холодильник на добу. За добу баклажани можуть змінити колір, це нормально, на смаку це не відображається.

05.09.2019



Рівне-Ракурс №10 від 05.09.2019p. 
На головну сторінку