№930 від 12.09.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
100гр.горіхів 1ст.л.цукру 1ст.молока 2ст.л.сухого молока 200гр. шоколаду (від 56%)
Горіхи підсушуємо на сковорідці, присипаємо цукром і карамелізуємо. Виливаємо на силікон чи пергамент, даємо охолонути, ламаємо на шматочки і пробиваємо в блендері до порошкоподібного стану.
Молоко з сухим молоком та шоколадом доводимо до кипіння, знімаємо з вогню, даємо трошки охолонути і вливаємо в блендер до горіхових крихт, пробиваємо на найбільшій швидкості.
Переливаємо в стерилізовані баночки і даємо повністю охолонути при кімнатній температурі, тоді ставимо в холодильник на 2-3 години.
12.09.2019 |
Рівне-Ракурс №10 від 12.09.2019p. На головну сторінку |