Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №279 від 15.02.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Крізь об’єктив мистецтва

Бачити світ закоханими очима

Бачити світ закоханими очима

Арт-кав’ярня Купчинського презентує

День святого Валентина відвідувачі маленької затишної кав’ярні у центрі міста відзначили по-особливому. Тут відбулася презентація світлин знаного львівського фотохудожника Олега ОГОРОДНИКА - майстра, який володіє багатьма жанрами світлопису: його об’єктив з однаковою цікавістю ловить гарні краєвиди, цікаві людські обличчя, натюрморти і пластику жіночого тіла.

Це вже друга за рахунком виставка з художнього циклу, в якому протягом року будуть представлені роботи дванадцяти відомих українських фотомитців.

Галерея Олександра Купчинського призначена не лише для акцій, що презентують мистецтво світлини. Тут можна випити філіжанку запашної кави і водночас насолодитися зворушливим голосом саксофона, що так інтимно воркоче в руках Євгена Самусенка. Або послухати вірші поетів-рівнян у авторському виконанні, поспілкуватися з художниками, артистами, музикантами.

А нещодавно в арт-кав’ярні відбулася тусовка, на якій творчий люд і представники однієї з найдревніших професій, тобто журналісти, обмінялися враженнями від попередньої експозиції - виставки робіт київської фотохудожниці Кассандри. Головний висновок, який зробили учасники творчої вечірки: зустрічатися треба частіше. До цього побажання приєднуються і господарі арт-кав’ярні.

15.02.2007Валентина ЗАХАРОВА



Рівне-Ракурс №10 від 15.02.2007p. 
На головну сторінку