№934 від 10.10.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 4 порції: 4 великих баклажана 2 яйця 200гр. сулугуні по 0,5 ч.л. паприки (краще копчена), хмелі-сунелі 1-2 зубчика часнику зелень за смаком сіль
Для начинки 150гр. сиру натираємо на терці, додаємо сіль, спеції, яйця, зелень, подрібнений часник.
З готових баклажан ложкою виймаємо м’якоть, подрібнюємо її і додаємо до начинки. Все перемішуємо і начиняємо баклажанові лодочки. Запікаємо 20 хвилин при 180С, присипаємо сиром, що залишився і запікаємо ще 3-4 хвилин, щоб сир розтанув.
Подаємо гарячими.
10.10.2019 |
Рівне-Ракурс №10 від 10.10.2019p. На головну сторінку |