Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №934 від 10.10.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Фаршировані баклажани

Фаршировані баклажани

На 4 порції: 4 великих баклажана 2 яйця 200гр. сулугуні по 0,5 ч.л. паприки (краще копчена), хмелі-сунелі 1-2 зубчика часнику зелень за смаком сіль

Баклажани миємо, розрізаємо вздовж навпіл (плодоножки не обрізаємо), на м’якоті робимо ромбовидні надрізи. Обережно, щоб не прорізати шкірку! Запікаємо до готовності 20-20 хвилин при 180С.

Для начинки 150гр. сиру натираємо на терці, додаємо сіль, спеції, яйця, зелень, подрібнений часник.

З готових баклажан ложкою виймаємо м’якоть, подрібнюємо її і додаємо до начинки. Все перемішуємо і начиняємо баклажанові лодочки. Запікаємо 20 хвилин при 180С, присипаємо сиром, що залишився і запікаємо ще 3-4 хвилин, щоб сир розтанув.

Подаємо гарячими.

10.10.2019



Рівне-Ракурс №10 від 10.10.2019p. 
На головну сторінку