Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №936 від 24.10.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Мармелад з яблук

Мармелад з яблук

Яблука миємо і запікаємо духовці при 170С, 25-30 хв., гарячими перетираємо блендером або на м’ясорубці. Засипаємо цукром – на 1 кг готового пюре потрібно 0,5 кг цукру, закладаємо все в каструлю і ставимо на маленький вогонь, постійно помішуючи варимо 40-60 хв. За 5 хв. до закінчення варки можна додати 0,5 ч.л. меленої кориці.

Все, можна закривати в стерилізовані банки, а можна і так зберігати в холодильнику до 4 місяців. З 1,5 кг перетертих яблук виходить 1,2 л чудового, корисного мармеладу.
24.10.2019



Рівне-Ракурс №10 від 24.10.2019p. 
На головну сторінку