Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №937 від 31.10.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Варення з айви

Варення з айви

На 1 кг айви нам потрібно 0,5 кг цукру, фрукти подрібнюємо на шматочки довільної форми і засипаємо 250 г. цукру, закриваємо плівкою і залишаємо на ніч.

Наступного дня засипаємо рештою цукру і знову залишаємо на ніч – має утворитися достатня кількість соку, ставимо на маленький вогонь і варимо, постійно помішуючи 30-35 хв. За 5 хв. до кінця варки додаємо лимонну кислоту на кінчику ножа або 1 ч. л. лимонного соку, закриваємо в стерилізовані банки.
31.10.2019



Рівне-Ракурс №10 від 31.10.2019p. 
На головну сторінку