Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №940 від 21.11.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Рулетики з оселедця

Рулетики з оселедця

Беремо один оселедець і робимо з нього два філе, старанно зачистимо від кісток та шкірки. Кладемо їх на розділочну дошку (закриту харчовою плівкою) так, щоб черевце однієї половинки заходило на черевце другої, закриваємо плівкою і відбиваємо. Має утворитися монолітний рибний пласт, відбивати треба обережно, щоб не пошкодити ніжну рибку.

Для начинки беремо плавлений сирок, кладемо його в блендер. Додаємо туди 1 зубчик часнику і 1ст.л. гірчиці в зернах (вона м’якша та солодша), збиваємо в однорідну масу.

Підготовлений пласт змащуємо намазкою, посипаємо дрібно нарізаним болгарським перцем, зеленню за бажанням.

Обережно піднявши край плівки починаємо формувати рулет. Готовий рулет замотуємо у плівку у вигляді цукерки і кладемо в морозильну камеру на 3-4 години.

Готовий рулет нарізаємо ножем на кільця товщиною 1-1,5см і викладаємо на блюдо.

21.11.2019



Рівне-Ракурс №10 від 21.11.2019p. 
На головну сторінку