№940 від 21.11.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Беремо один оселедець і робимо з нього два філе, старанно зачистимо від кісток та шкірки. Кладемо їх на розділочну дошку (закриту харчовою плівкою) так, щоб черевце однієї половинки заходило на черевце другої, закриваємо плівкою і відбиваємо. Має утворитися монолітний рибний пласт, відбивати треба обережно, щоб не пошкодити ніжну рибку.
Підготовлений пласт змащуємо намазкою, посипаємо дрібно нарізаним болгарським перцем, зеленню за бажанням.
Обережно піднявши край плівки починаємо формувати рулет. Готовий рулет замотуємо у плівку у вигляді цукерки і кладемо в морозильну камеру на 3-4 години.
Готовий рулет нарізаємо ножем на кільця товщиною 1-1,5см і викладаємо на блюдо.
21.11.2019 |
Рівне-Ракурс №10 від 21.11.2019p. На головну сторінку |