![]() |
№944 від 19.12.2019p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Вас теж дратують тупі ножі? Тоді прочитайте!
Одне з найважливіших правил догляду за ножами – завжди зберігати їх окремо від інших кухонних предметів: у спеціальній підставці, в окремому контейнері або ящику. Головне – не тримати з ложками та виделками.
Використовувати ножі за призначенням: ножем для хліба краще різати тільки хліб, ножем для овочів – овочі. Тверді кістки або шматки м’яса рубати спеціальною сокиркою.
Не мити ніж гарячою водою. У водопровідній воді містяться солі, здатні роз’їдати метал, а гаряча вода прискорює цей електрохімічний процес. Що гарячіша вода, то швидше відбуватиметься реакція, яка веде до затуплення вістря ножа.
Не використовувати скляні і мармурові дошки. Краще використовувати дерев’яні!
19.12.2019 |
Рівне-Ракурс №944 від 19.12.2019p. На головну сторінку |