№944 від 19.12.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 4 порції: 1 кг цвітної капусти 1ст.л. олії 0,5ч.л.паприки 0,5ч.л.копченої паприки 0,5ч.л.солі
1ст.молока
1ст.л. борошна під ніж
1ч.л. вершкового масла
100гр. твердого сиру
Капусту миємо, розбираємо на невеликі суцвіття, додаємо олію і перемішуємо. Всі спеції змішати, додати до капусти, знову перемішати, щоб кожне суцвіття було в спеціях. Викладаємо на пергамент, випікаємо при 180С приблизно 20-25 хвилин.
Сирний соус – це простий бешамель з додаванням сиру. Масло розтоплюємо, додаємо борошно і обсмажуємо хвилини 3-5, починаємо додавати молоко маленькими порціями. Постійно помішуємо, тут зручніше взяти вінчик, намагаємося розбивати всі грудочки. Як тільки утворилася однорідна маса, додаємо натертий сир, перемішуємо, щоб сир розтав і знімаємо з вогню.
Капусту викладає на тарілку і поливаємо соусом.
19.12.2019 |
Рівне-Ракурс №10 від 19.12.2019p. На головну сторінку |