№945 від 26.12.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 6-8 порцій: 75 г сиру з пліснявою (Рокфор, Дор-блю, Дана-блю) 200 г творогу 50 г твердого сиру (типу «Російський», «Голандський») 30 г масла кімнатної температури 1 ст.л. абрикосового варення 1 ст.л. вустерського соусу (можна замінити на соєвий) сухий перець чилі
Сир з пліснявою, творог, розминаємо виделкою, масло, додаємо варення, тертий твердий сир, вустерський соус, чилі, ще раз розминаємо. Ставимо в холодильник на годину.
Горіхи подрібнюємо. Формуємо з сирної маси кульки, завбільшки з грецький горіх, обкачуємо в подрібнених горіхах, викладаємо на тарілку і ще на 30 хвилин ставимо в холодильник. Можна подавати.
26.12.2019 |
Рівне-Ракурс №10 від 26.12.2019p. На головну сторінку |