Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №946 від 09.01.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Пиріг з фаршем

Пиріг з фаршем

На форму діаметром 24см: Тісто: 320 г. борошна 500 г. сметани 5 яєць 1 ч. л. розпушувача сіль, перець Начинка: 500 г. фаршу (на свій смак) 1 цибулина велика 2-3 зубчика часнику 2 ст.л. томатного соусу 100 г. твердого сиру

Для начинки підсмажуємо цибулю і часник, додаємо фарш і соус, солимо, перчимо за смаком і обсмажуємо до готовності фаршу, перекладаємо в миску, додаємо тертий сир, порізану зелень за смаком і бажанням.

Для тіста все змішуємо до однорідності. Форму прокладаємо пергаментом, краще взяти роз’ємну, виливаємо половину тіста, викладаємо всю начинку і закриваємо все тістом. Випікаємо при 180 С 30-40 хвилин.

09.01.2020



Рівне-Ракурс №10 від 09.01.2020p. 
На головну сторінку