№947 від 16.01.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 1 кг готового карбонату: 1,1 кг свинячого філе з тоненьким прошарком жиру 1ст.л. солі 1ч.л. цукру 1ч.л. меленого чорного перцю 1 головка часнику 1 ч.л. копченої паприки (можна звичайної)
Практично готовий карбонат обмазуємо сумішшю часнику і паприки і залишаємо в духовці, яку виключили. Там м’ясо відпочиває годину. Тоді виймаємо його, охолоджуємо при кімнатній температурі і залишаємо в холодильнику на 12 годин.
16.01.2020 |
Рівне-Ракурс №10 від 16.01.2020p. На головну сторінку |