№950 від 06.02.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 8 штук: 1 ст. л. теплої води; дрібка солі; близько 500 г борошна. Для начинки: 400 г зелені (шпинат, щавель, кінза, петрушка, кріп, черемша але обов’язково має бути суміш); 100 г зеленої цибулі; 200 г розсольного сиру (моцарела, бринза, адигейській).
Для начинки зелень миємо, сушимо. Зелену цибулю підсмажуємо до появи аромату, буквально кілька хвилин, додаємо зелень, солимо і за 2-3 хвилини вимикаємо вогонь. Даємо трохи охолонути і додаємо натертий сир.
Далі все як для чебуреків: розкачали тісто, виклали начинку і обсмажуємо. І ось тут пішли відмінності – смажимо на сухій сковорідці до появи коричневих плямок, готові кутаби змазуємо розтопленим маслом. Подаємо відразу.
06.02.2020 |
Рівне-Ракурс №10 від 06.02.2020p. На головну сторінку |