№951 від 13.02.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Тупі ножі на кухні – вічна проблема. Достатньо дотримуватися кількох порад, щоб ножі залишалися гострими.
• Використовувати ножі за призначенням: ножем для хліба краще різати тільки хліб, ножем для овочів – овочі. Тверді кістки або шматки м’яса рубати спеціальною сокиркою.
• Не мити ніж гарячою водою. У водопровідній воді містяться солі, здатні роз’їдати метал, а гаряча вода прискорює цей електрохімічний процес. Що гарячіша вода, то швидше відбуватиметься реакція, яка веде до затуплення вістря ножа.
• Не використовувати скляні і мармурові дошки. Краще використовувати дерев’яні!
13.02.2020 |
Рівне-Ракурс №10 від 13.02.2020p. На головну сторінку |