Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №951 від 13.02.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Щоб ножі завжди були гострими

Щоб ножі завжди були гострими

Тупі ножі на кухні – вічна проблема. Достатньо дотримуватися кількох порад, щоб ножі залишалися гострими.

• Одне з найважливіших правил догляду за ножами – завжди зберігати їх окремо від інших кухонних предметів: у спеціальній підставці, в окремому контейнері або ящику. Головне – не тримати з ложками та виделками.

• Використовувати ножі за призначенням: ножем для хліба краще різати тільки хліб, ножем для овочів – овочі. Тверді кістки або шматки м’яса рубати спеціальною сокиркою.

• Не мити ніж гарячою водою. У водопровідній воді містяться солі, здатні роз’їдати метал, а гаряча вода прискорює цей електрохімічний процес. Що гарячіша вода, то швидше відбуватиметься реакція, яка веде до затуплення вістря ножа.

• Не використовувати скляні і мармурові дошки. Краще використовувати дерев’яні!

13.02.2020



Рівне-Ракурс №10 від 13.02.2020p. 
На головну сторінку