Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №951 від 13.02.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Картопляні биточки з грибним соусом

Картопляні биточки з грибним соусом

На 3 порції: Для биточків: 600 гр. картоплі; 1 яйце; 1 велика цибулина; 50 гр. твердого сиру; 100 гр. панірувальних сухарів; куркума, сушена м’ята, суміш перців. Для соусу: 300 гр. печериць; 1 велика цибулина; 100 мл сметани; сіль, перець.

Для початку відварюємо картоплю. Готову картоплю розминаємо в пюре. Цибулю ріжемо кубиком і підсмажуємо, додаємо до пюре, солимо, додаємо приправи, даємо охолонути. Сир натираємо на тертку, додаємо до картоплі, вбиваємо яйце, все добре перемішуємо. Формуємо биточки, паніруємо в сухарях і обсмажуємо.

Для соусу цибулю нарізаємо на півкільцями, підсмажуємо, додаємо порізані печериці, солимо, перчимо, обсмажуємо. Коли випарується вся рідина додаємо сметану і доводимо до кипіння.

Подаємо биточки з соусом гарячими – це прекрасна альтернатива картопляному пюре, не сама корисна, але смачніша та цікавіша.

13.02.2020



Рівне-Ракурс №10 від 13.02.2020p. 
На головну сторінку