№951 від 13.02.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 3 порції: Для биточків: 600 гр. картоплі; 1 яйце; 1 велика цибулина; 50 гр. твердого сиру; 100 гр. панірувальних сухарів; куркума, сушена м’ята, суміш перців. Для соусу: 300 гр. печериць; 1 велика цибулина; 100 мл сметани; сіль, перець.
Для соусу цибулю нарізаємо на півкільцями, підсмажуємо, додаємо порізані печериці, солимо, перчимо, обсмажуємо. Коли випарується вся рідина додаємо сметану і доводимо до кипіння.
Подаємо биточки з соусом гарячими – це прекрасна альтернатива картопляному пюре, не сама корисна, але смачніша та цікавіша.
13.02.2020 |
Рівне-Ракурс №10 від 13.02.2020p. На головну сторінку |