№954 від 05.03.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 18-20 чебуреків: 4 ст. борошна; 1,5 ст.води; 1 ч.л. солі; 1 ч.л.цукру; 1 ст.л. горілки; 75 мл олії.
Борошно просіюємо в миску, у воді розчиняємо сіль та цукор, додаємо спирт. Ось в поєднанні цукру і спирту і весь фокус хрумкого тіста. Починаємо замішувати тісто, поступово додаючи олію. Тісто буде трохи прилипати до рук, але борошна не підсипаємо. Кладемо тісто в пакет і залишаємо на годину при кімнатній температурі. Готуємо начинку.
Від тіста відрізаємо по маленькому шматочку (залишок тіста тримаємо в пакеті, щоб не завітрився) і розкачуємо якнайтонше, розмазуємо фарш, формуємо чебурек і смажимо в достатній кількості олії. Готові чебуреки викладаємо на паперову серветку, щоб увібралася зайва олія і відразу подаємо.
05.03.2020 |
Рівне-Ракурс №10 від 05.03.2020p. На головну сторінку |