Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №954 від 05.03.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Чебуреки з хрусткого тіста

Чебуреки з хрусткого тіста

На 18-20 чебуреків: 4 ст. борошна; 1,5 ст.води; 1 ч.л. солі; 1 ч.л.цукру; 1 ст.л. горілки; 75 мл олії.

Для начинки: 500гр. жирного фаршу зі свинини і 300гр. цибулі, сіль, перець за смаком.

Борошно просіюємо в миску, у воді розчиняємо сіль та цукор, додаємо спирт. Ось в поєднанні цукру і спирту і весь фокус хрумкого тіста. Починаємо замішувати тісто, поступово додаючи олію. Тісто буде трохи прилипати до рук, але борошна не підсипаємо. Кладемо тісто в пакет і залишаємо на годину при кімнатній температурі. Готуємо начинку.

Від тіста відрізаємо по маленькому шматочку (залишок тіста тримаємо в пакеті, щоб не завітрився) і розкачуємо якнайтонше, розмазуємо фарш, формуємо чебурек і смажимо в достатній кількості олії. Готові чебуреки викладаємо на паперову серветку, щоб увібралася зайва олія і відразу подаємо.

05.03.2020



Рівне-Ракурс №10 від 05.03.2020p. 
На головну сторінку