№955 від 12.03.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 1 кг печінки: 3 цибулини; 5-6 зубчиків часнику; 2-3 ст.л. крохмалу; 1 ч.л.паприки; 50 мл олії. Для соусу: 7 ст.л. соєвого соусу; 3 ст.л. томатної пасти; 2 ст.л. меду; 0,5 ст. кип’ятку.
Для соусу все змішуємо.
Цибулю ріжемо півкільцями, часник подрібнюємо. Печінку обсмажуємо 1-2 хвилини, додаємо цибулю та часник, ще обсмажуємо хвилин 5. Виливаємо в сковорідку соус, тушкуємо під кришкою ще 10 хвилин.
12.03.2020 |
Рівне-Ракурс №10 від 12.03.2020p. На головну сторінку |