Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №955 від 12.03.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Печінка по-східному

Печінка по-східному

На 1 кг печінки: 3 цибулини; 5-6 зубчиків часнику; 2-3 ст.л. крохмалу; 1 ч.л.паприки; 50 мл олії. Для соусу: 7 ст.л. соєвого соусу; 3 ст.л. томатної пасти; 2 ст.л. меду; 0,5 ст. кип’ятку.

Для початку маринуємо печінку: миємо, ріжемо довгими смужками, трохи відбиваємо молоточком. Присипаємо сіллю, крохмалом, перемішуємо додаємо олію і паприку, ще раз перемішуємо. Залишаємо не менше ніж на 30 хвилин.

Для соусу все змішуємо.

Цибулю ріжемо півкільцями, часник подрібнюємо. Печінку обсмажуємо 1-2 хвилини, додаємо цибулю та часник, ще обсмажуємо хвилин 5. Виливаємо в сковорідку соус, тушкуємо під кришкою ще 10 хвилин.

12.03.2020



Рівне-Ракурс №10 від 12.03.2020p. 
На головну сторінку