№957 від 26.03.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 6-8 порцій: 250 гр. фети; 125 гр.масла кімнатної температури; 2-3 ч.л. сметани чи вершків (з вершками ніжніший смак); 1-2 ст.л. каперсів або оливок порізаних, можна взяти кілька корнішонів;
Масло розминаємо виделкою, додаємо фету, вершки (сметану) і на низьких обертах збиваємо міксером. До сирної маси додаємо всі інші інгредієнти, перемішуємо. Найкраще смакує на підсушених шматочка чорного хліба до бокалу білого вина.
26.03.2020 |
Рівне-Ракурс №10 від 26.03.2020p. На головну сторінку |