№957 від 26.03.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Пропонуємо вашій увазі рецепт солодощів, у яких себе можна майже не обмежувати. Ну, хіба що у вас алергія на моркву.
Інгредієнти:
3 середні морквини;
2 чайні ложки меду;
цедра половини апельсина;
0,5 чайної ложки кориці;
2 столові ложки подрібнених ядер волоських горіхів;
2 столові ложки кокосової стружки.
Приготування:
Моркву потерти на дрібну тертку.
Апельсинову цедру та горіхи подрібнити на блендері.
Від моркви відтиснути зайвий сік, додати горіхи з цедрою, мед, корицю, розмішати.
З цієї маси формувати невеличкі кульки і обкачувати їх у кокосову стружку.
Також для посипки можна використати і подрібнені горіхи.
Готові цукерки покласти на годину в холодильник.
26.03.2020 |
Рівне-Ракурс №10 від 26.03.2020p. На головну сторінку |