№959 від 09.04.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Рецепти, за якими готують страви у найбільшій імперії фаст-фуду, тримають у суворій таємниці. Але не існує таких замків, до яких неможливо підібрати ключі.
Інгредієнти:
1/4 склянки персикового повидла;
1/4 скл. абрикосового повидла;
1/2 ч. ложки негострої гірчиці;
1/2 ч. ложки соєвого соусу;
1/4 ч. ложки солі;
4 ч. ложки оцту;
1,5 ч. ложки крохмалю;
2 ст. ложки кукурудзяного сиропу;
1 зубчик часнику;
2 ст. ложки води.
Приготування:
Усі інгредієнти, окрім води, покласти у блендер і змолоти до консистенції пюре.
Пюре вилити в каструльку з товстим дном і поставити на середній вогонь.
Влити воду, варити, постійно помішуючи, щоб соус не пригорів.
Коли маса почне густішати, значить соус готовий.
Зняти з вогню, охолодити.
Подавати до м’ясних чи рибних страв, гарячих чи холодних бутербродів або смаженої картоплі.
09.04.2020 |
Рівне-Ракурс №10 від 09.04.2020p. На головну сторінку |