Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №959 від 09.04.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Як приготувати ароматизовану сіль

Сіллю, яка насичена ароматом лимона або свіжих трав, можна приправити будь-яку страву перед приготуванням або прямо в тарілці.

Звичайно, ароматизовану сіль можна купити в магазині, але дешевше й цікавіше приготувати її вдома. І не бійтеся зробити більше, ніж вам потрібно, ваші друзі будуть раді отримати її в подарунок (у цьому випадку не забудьте про гарні стрічки!).

Лаймова сіль з кумином:

100 грам солі;

1 ч.л. кумина;

Цедра 1-го лайма;

1 ч.л. гранульованого часнику;

Сіль, цедру лайма, часник і кумин помістити в блендер і змолоти.

Пересипати в баночку для спецій.

Така ароматизована сіль відмінно підходить до риби і бобових.

Цитрусова сіль з розмарином:

100 грам солі;

Цедра 1-го лимона;

Цедра 1-го апельсина;

велика гілка розмарину, тільки голочки;

Сіль, цедру лимона та апельсина і розмарин помістити в блендер і змолоти. Пересипати в баночку для спецій.

Можна використовувати для приготування м’яса, риби, посипання овочів перед подачею, в стравах італійської кухні. А як смачно посипати такою сіллю звичайну печену картоплю!!

09.04.2020



Рівне-Ракурс №10 від 09.04.2020p. 
На головну сторінку