№962 від 30.04.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На форму діаметром 24 см: 200 гр. масла; 200 гр. цукру; 10 білків; 10 жовтків; 300 гр. шоколаду; 150 гр. борошна; 50 гр. сухарів; абрикосовий конфітюр.
Масло збиваємо з цукром та жовтками в пухкий крем. Додаємо по черзі кілька ложок цукру – яєчний жовток. Має вийти пухка, світла маса.
Розтопити 200 гр. шоколаду, додати в масляно-жовтковий крем. Підмішати борошно та сухарі. Збити білки до стійких пік, акуратно підмішати до тіста. Перелити у форму готове тісто, випікати при 180С° приблизно 60 хвилин, до проби на суху паличку.
Готовий корж охолодити. Абрикосовий конфітюр підігріти, протерти через сито та щедро обмазати торт з усіх боків.
Шоколад, який залишився розтопити і швидко обмазати торт. Дати глазурі застигнути.
30.04.2020 |
Рівне-Ракурс №10 від 30.04.2020p. На головну сторінку |