Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №962 від 30.04.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Торт «Захер»

Торт «Захер»

На форму діаметром 24 см: 200 гр. масла; 200 гр. цукру; 10 білків; 10 жовтків; 300 гр. шоколаду; 150 гр. борошна; 50 гр. сухарів; абрикосовий конфітюр.

Всі продукти кімнатної температури.

Масло збиваємо з цукром та жовтками в пухкий крем. Додаємо по черзі кілька ложок цукру – яєчний жовток. Має вийти пухка, світла маса.

Розтопити 200 гр. шоко­ладу, додати в масляно-жовтковий крем. Підмішати борошно та сухарі. Збити білки до стійких пік, акуратно підмішати до тіста. Перелити у форму готове тісто, випікати при 180С° приблизно 60 хвилин, до проби на суху паличку.

Готовий корж охолодити. Абрикосовий конфітюр підігріти, протерти через сито та щедро обмазати торт з усіх боків.

Шоколад, який залишився розтопити і швидко обмазати торт. Дати глазурі застигнути.

30.04.2020



Рівне-Ракурс №10 від 30.04.2020p. 
На головну сторінку