Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №965 від 25.05.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Поліна Ололо заявила про залежність репера Серьоги: подробиці

Поліна Ололо заявила про залежність репера Серьоги: подробиці

Скандал навколо репера Серьоги триває вже понад декілька місяців. Раніше його ексдружина Поліна Ололо написала, що не бачила синів – Марка і Платона – 113 днів, а чоловік не збирається їй віддавати дітей і продовжує їх ховати.

Зараз же, дівчина повідомила, що розкриє невідомі факти з життя Сергія Пархоменка і не перестане домагатися повернення дітей. На своїй сторінці в Instagram вона написала, що репер і нотаріус підробили документи для вивозу хлопчиків за кордон:

«Коли я виступила публічно, багато інформації не давала, сподіваючись, що Сергій одумається, що він робить, поверне дітей або хоча б знайде компроміс, як можна бачити нам дітей і не травмувати їх життя. Мені чітко дали зрозуміти, що дітей я не побачу. Це переходить всі межі дозволеного у житті маленьких дітей і закону! Вивіз за кордон за підробленими документами – це кримінальна відповідальність для нього і для нотаріуса».

Крім того, Поліна розповіла про залежність ексчоловіка, зазначивши, що він не в змозі тверезо оцінювати світ. Вона також зізналася, що не довірить синів людині, яка годує їх на сніданок насінням, підкресливши, що всі докази будуть фігурувати у суді.

«Залежність Сергія, яка триває вже не перший рік. Виходити у тверезий світ він може тільки завдяки крапельниці, про це знає все наше близьке коло спілкування. Так само підтвердили, що з минулого проекту його вигнали саме з цієї причини», – повідомила Ололо.

25.05.2020



Рівне-Ракурс №10 від 25.05.2020p. 
На головну сторінку