Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №965 від 25.05.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Меган Фокс і Брайан Остін Грін розлучилися

Меган Фокс і Брайан Остін Грін розлучилися

Чутки про розставання голлівудської пари Меган Фокс та Браяна Остіна Гріна з’явилися ще в кінці квітня цього року. Однак, офіційного підтвердження розірвання шлюбу не було. І ось, 46-річний актор зробив заяву для видання Us Weekly.

Брайан підтвердив чутки і зазначив, що вони з Меган більше не разом, після 10 років шлюбу. Причину розриву він не став уточнювати.

Чоловік зізнався, що розлучення триває вже з кінця 2019 року. Повідомляється, що подружжя буде продовжувати разом виховувати трьох спільних дітей – Ноа, Бодхі та Джорні, а також проводити у сімейній компанії вихідні та свята.

Остін Грін підкреслив, що дані події стали для нього сильним потрясінням, оскільки почуття до дружини у нього не зникли.

«Я завжди буду її любити. І я знаю, що вона завжди буде любити мене. І я знаю, те, що ми побудували нашу сім’ю, – це дійсно круто і по-справжньому особливо», – сказав Остін Грін.

Нагадаємо, раніше Меган Фокс була помічена на побаченні з успішним 30-річним репером Machine Gun Kelly (Річард Колсон). Після чого актор на своїй сторінці завуальовано натякнув на проблеми у стосунках з коханою. У коментарі виданню, він зізнався, що актриса і виконавець – друзі.

«Ми з Меган говорили про нього. Зараз вони просто друзі. Я довіряю її вибору, у неї завжди був дуже хороший смак. Я не хочу, щоб люди думали про неї або про нього погано або вважали, що я був жертвою», – зазначив Брайан.

25.05.2020



Рівне-Ракурс №10 від 25.05.2020p. 
На головну сторінку