№966 від 28.05.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 12 штук: 200 гр. борошна; 2 яйця; 150 гр.цукру; 150 гр.масла (розтопити); 250 гр. тертої моркви; 1 ч.л. розпушувача (під ніж); дрібка солі, екстракт ванілі або ванільній цукор; за бажанням можна додати подрібнені грецькі горіхи (50 гр.), цедру апельсина, мускатний горіх та корицю.
250гр. вершкового сиру
50гр.цукрової пудри;
100гр.масла кімнатної температури.
Збити яйця з цукром до пухкої піни, додати розтоплене масло, моркву, розмішати до однорідної маси, додати борошно з розпушувачем, сіллю та ароматизаторами (кориця, цедра, ваніль), знову розмішати. Викласти в формочки і випікати при 180С 20-25 хвилин. Повністю охолодити, прикрасити кремом.
Для крему збити масло з цукровою пудрою, додати холодний сир і ще раз збити.
28.05.2020 |
Рівне-Ракурс №10 від 28.05.2020p. На головну сторінку |