Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №967 від 04.06.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Глазуровані сирочки

Глазуровані сирочки

На 10-12 штук: 500 грн. сиру, 70 гр.цукрової пудри, 100 гр. вершкового масла кімнатної температури.

Все добре пробиваємо блендером. Формуємо батончики і кладемо в морозилку на 30 хвилин мінімум. Розтоплюємо 200гр. шоколаду і 50мл олії без запаху, в цю суміш занурюємо сирні батончики по черзі, даємо зійти зайвому шоколаду і викладаємо на пергамент. За бажанням можна зробити з начинкою: варена згущенка, джем, шоколадна паста, горіхи, сухофрукти, ягоди.
04.06.2020



Рівне-Ракурс №10 від 04.06.2020p. 
На головну сторінку