Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №283 від 15.03.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Відеоконференція

Дистанційне навчання

поліпшить якість професійної підготовки лікарів

На базі Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Шупика в Києві відбулася перша науково-методична конференція з міжнародною участю “Проблеми безперервного професійного розвитку лікарів та провізорів”.

У ній взяли участь представники МОЗ України, зокрема, міністр охорони здоров’я Юрій Поляченко, ректор Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Шупика Юрій Вороненко, ректори медичних вузів усіх регіонів України, провідні іноземні медичні фахівці.

Відеотрансляцію конференції в режимі оп-Ііпе та відеозв’язок було налагоджено з усіма регіонами України, де є навчальні заклади або кафедри післядипломної освіти лікарів. Прикметно, що у прямому ефірі разом із колегами з Києва, Одеси, Запоріжжя, Дніпропетровська, Тернополя та інших міст перебували і рівненські медики. Відеотрансляція заходу відбувалася у Рівненському обласному клінічному лікувально-діагностичному центрі імені В.Поліщука. Тут до роботи конференції долучилися заступник начальника обласного УОЗ з питань охорони материнства і дитинства Віталій Бойко, головний лікар РОКЛДЦ, завідувач кафедри медичної діагностики і терапії Львівського національного медичного університету Ігор Шумлянський, заступник головного лікаря РОКЛДЦ з лікувально-діагностичної роботи Микола Пасічник, а також викладачі згаданої кафедри.

15.03.2007За матеріалами преси



Рівне-Ракурс №10 від 15.03.2007p. 
На головну сторінку