Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №970 від 25.06.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Конфітюр з полуниці та базиліку

Конфітюр з полуниці та базиліку

1 кг полуниці, 700 гр.цукру (100 гр.відкладаємо), 25 гр. пектину, 30 гр. фіолетового базиліку, 1 ст. л. концентрату лимонного соку.

Промиту, суху полуницю засипати 600 гр. цукру і залишити на 10 хвилин, тоді доводимо до кипіння і тримаємо на маленькому вогні 10 хвилин. Додаємо лимонний сік, базилік і варимо 1-2 хвилини. Пектин змішуємо з залишком цукру і дощиком висипати в каструлю, варити ще 1-2 хвилини. Виймаємо базилік і розливаємо по банкам. Тримаємо в холодильнику.
25.06.2020



Рівне-Ракурс №10 від 25.06.2020p. 
На головну сторінку