№972 від 09.07.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Беремо бочок (біля 1 кг), заливаємо його водою так, щоб покрила на два пальця, додаємо порізану велику цибулину, 3-4 зубчики часнику, букет гарні (лавровий лист, петрушка, тим’ян, або беремо за своїм смаком), 1ч.л.солі, кілька горошин чорного і духм’яного перцю.
Даємо охолонути в цьому бульоні, виймаємо, просушуємо серветкою і натираємо сумішшю сушеного часнику і прованських трав, загортаємо в харчову плівку і залишаємо в холодильнику годин на 8.
Все, тепер можна пробувати.
09.07.2020 |
Рівне-Ракурс №10 від 09.07.2020p. На головну сторінку |