№974 від 23.07.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Навіть у такому простому процесі, як подрібнення блендером, є свої правила. І аби не отримати замість ніжного пюре “липкий мед”, їх варто дотримуватися.
Овочі. Додайте овочевий відвар, мінеральну воду чи молоко. До речі, під час приготування картопляного пюре вмикайте блендер тільки на кілька секунд, інакше пюре буде липким медом.
М’ясо. З цього продукту найважче отримати ніжне пюре. Найпростіший вихід – подрібнити м’ясо разом з овочами, одначе кладіть у блендер небагато овочів, інакше м’ясо загубиться в загальній масі пюре. Якщо дитина не з’їсть усе приготоване пюре, вона не отримає необхідної кількості білка. Якщо ви не хочете подрібнювати одночасно м’ясо та овочі, додайте до м’яса трохи мінеральної води.
Риба. Сказане про м’ясо (дивіться вище) стосується й риби.
Фрукти. Завдяки блендеру можна приготувати пюре з вишень, персиків, груш, абрикосів, яблук, полуниць тощо. Фрукти потрібно обчистити від шкірки та кісточок. Залежно від їхньої консистенції, додати трохи мінеральної води чи апельсинового соку.
23.07.2020 |
Рівне-Ракурс №10 від 23.07.2020p. На головну сторінку |