№975 від 30.07.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
ТІСТО: Кефір - 200 мл; Яйца - 2 яйця і 1 білок; Шоколад темний (розтоплений) - 100 г; Масло вершкове (розтоплене) - 100 г; Цукор - 100 г; Борошно - 270 г; Какао-порошок - 2 ст. л.; Розпушувач - 1 ч. л.; Сода - 0,5 ч. л. ; НАЧИНКА: Сир - 250 г; Жовток - 1 шт.; Цукор - 1 ст.л.
Для тіста змішати спочатку мокрі інгредієнти: кефір, 2 яйця, 1 білок, розтоплений чорний шоколад, розтоплене вершкове масла, 100г цукру.
В іншу чашку всипати борошно, какао, розпушувач, соду - перемішати.
Сухі інгредієнти ввести в мокрі, вимішувати ретельно.
Тісто викласти у форми для кексів на 2/3 висоти, на середину викласти сирну начинку (приблизно по 1 ч.л.), залишивши вільні краю. Випікати при 175 оС. 20 хвилин.
30.07.2020 |
Рівне-Ракурс №10 від 30.07.2020p. На головну сторінку |