№976 від 06.08.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Борошно пшеничне – 240 г; Крохмаль– 30 г; Молоко – 110 г; Цукор – 40 г; Олія – 20 г; Розпушувач – 1 ч.л.; Сіль – 1 дрібка.
Молоко змішайте з олією, додайте до сухих інгредієнтів і замісити круте тісто. Занадто довго вимішувати не потрібно, але тісто має бути повністю однорідним. Дайте тісту відпочити 10-15 хвилин, накривши плівкою або рушником.
Розкачайте тісто в тонкий пласт (близько 2 мм) і виріжте печива бажаної форми. Наколіть їх часто виделкою і випікайте при 185-190С близько 15 хвилин до впевненого золотистого кольору.
Печиво виходить дуже смачним. Зберігаються дуже-дуже довго. Зручно брати з собою, як перекус в дорогу.
06.08.2020 |
Рівне-Ракурс №10 від 06.08.2020p. На головну сторінку |