№977 від 13.08.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Тісто: 350 мл теплої води; 120 мл олії; 10 гр. свіжих дріжджів; 1 ч.л. цукру; 1 ч.л.солі; 600 гр.борошна. Начинка: 300гр. моцарели; 400гр. бринзи; 2 шт. яєць; зелень; масло розтоплене.
Для начинки моцарелу натерти на крупну тертку, додати бринзу, зелень, яйця, вимішати.
З тіста формуємо човники, викладаємо начинку, відразу випікаємо при 220С 15 хвилин до світлого кольору, гарячі піде змазуємо розтопленим вершковим маслом.
13.08.2020 |
Рівне-Ракурс №10 від 13.08.2020p. На головну сторінку |