№980 від 03.09.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
120 гр яєць; 70 гр цукру; 1 гр солі; 225 гр борошна; 4 гр розпушувача; 100 гр горіхів; 100 гр сухофруктів. Для горіхової скоринки: 30 гр білка; 50 гр горіхів; 20 гр цукру.
Для скоринки: трошки збити білки, горіхи мілко подрібнити, змішати з цукром. Охолоджені ковбаски змазуємо білком і обсипаємо горіховою сумішшю. Ставимо в духовку на 30 хвилин при 180 С. Виймаємо ковбаски, даємо охолонути хвилин 10, нарізаємо навскоси товщиною 1,5см. Викладаємо на деко зрізом до верху і випікаємо при 160С ще хвилин 10-15.
03.09.2020 |
Рівне-Ракурс №10 від 03.09.2020p. На головну сторінку |