Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №982 від 17.09.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Тісто на пельмені, вареники, хінкалі, манти

Тісто на пельмені, вареники, хінкалі, манти

500 гр.борошна; 200 мл води звичайної; 1 яйце; 1ст. л. олії; 1ч. л. солі.

Пропорції всі вивірені, тому немає потреби щось досипати чи підливати. Все складаємо в чашу міксера чи хлібопічки і залишаємо міситися хвилин 10-15. Тісто стане однорідним, гладеньким, але дуже тугим, загортаємо його у плівку харчову і даємо відпочити 20 хвилин. Тепер тісто буде слухняно розкачувати до потрібної товщини, і борошна для розкачування потрібно буде самий мінімум.

З даних пропорцій виходить близько 100 штук пельменів. Фарш беремо свій улюблений, найкраще мікс зі свинини, телятини та курятини, плюс багато цибулі та чорного перцю. Ну і не забути готові пельмені порадувати топленим маслом, якісним оцтом або сметанним соусом. Окрім пельменів, вареників, з цього тіста виходять класні і хінкалі, манти, гедза.

17.09.2020



Рівне-Ракурс №10 від 17.09.2020p. 
На головну сторінку