№984 від 01.10.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На форму 20*20 см: 150 гр. чорного шоколаду; 2 яйця; 1 ст.л. арахісової пасти (опціонально); 200 гр. тертого кабачка (рідину не віджимаємо); 130 гр. борошна; 50 гр. масла вершкового; 30 мл олії; 100 гр. цукру; 30 гр. какао; 1/2 ч.л. солі; 1 ч.л. соди;
Готовий брауні охолоджуємо і за бажанням покриваємо глазур’ю:
50 гр.цукру;
20 гр.какао;
60 гр.молока – все доводимо до кипіння, тримаємо 1-2 хвилини, щоб заварився порошок какао. Трохи охолоджуємо і вмішуємо 40 гр. вершкового масла до повного розчинення.
01.10.2020 |
Рівне-Ракурс №10 від 01.10.2020p. На головну сторінку |