Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №984 від 01.10.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Ігор Мічуда: «Я йду на мерські вибори, щоб зламати систему»

Ігор Мічуда: «Я йду на мерські вибори, щоб зламати систему»

Ігор Мічуда – людина в Рівному відома. Коли стало відомо, що він вирішив взяти участь у місцевих виборах і позмагатися за крісло міського голови Рівного, автор зустрівся з Ігорем Володимировичем і попросив його відповісти на кілька питань.

– Ігоре Володимировичу, з якою метою Ви вирішили балотуватися?

– Я йду на вибори, щоб зламати в обласному центрі систему влади.

– А навіщо її ламати?

– Бо це система корупції та здирництва. Наша нинішня владна система в місті призвела до того, що Рівне не розвивається тими темпами, якими б могло. Дивіться – нові підприємства будують в райцентрах, бо їхня міська влада допомагає інвесторам, шукає інвесторів, створює всі умови для того, що будувати на своїй території нові фабрики та заводи. А що ми маємо в обласному центрі? Вакханалію забудовників ми маємо. За потакання міського управління архітектури відбувається незаконна видача містобудівних умов та обмежень, які дають можливість оминаючи норми закону будувати в Рівному. Таку систему треба ламати і чим швидше, тим краще для всіх нас, рівнян. Корупційні схеми в Рівному потрібно ламати. Якщо цього не зробити, ми просто вб’ємо Рівне.

– Які найбільші проблеми обласного центру Ви бачите?

– Їх багато. Візьмемо сферу ЖКГ. Як можна було допустити, щоб в мікрорайоні на три десятки багатоповерхівок не було жодного метру ливневої каналізації? Це треба виправляти і виправляти вже сьогодні. Ми що, хочемо паводків та підтоплень в місті? Серйозні проблеми і в транспортній галузі Рівного. Треба, щоб міський громадський транспорт на 80 відсотків складався з великогабаритних тролейбусів та автобусів. Ті, хто будує в місті, повинні сплачувати податки і сплачувати їх у Рівному. Треба бути чесним і не боятися системи, де гроші вирішують усе. Так, Мічуда не всім подобається. Мене пробували зламати, але не змогли. Я довів, що чесно працюю. Наскільки моя позиція страшить певні сили говорить те, що я лише встиг отримати посвідчення кандидата на посаду міського голови Рівного, як вночі невідомі спробували спалити базу на вулиці Князя Володимира, яка нібито мені належить. Чому нібито? Тому, що там десять власників. Працюють фірми, люди заробляють собі і своїм сім?ям. І через те, що Ігор Мічуда пішов на вибори, базу спробували спалити. Це хіба не яскравий приклад, як корупційна система намагається себе захистити? Їм добре живеться в нинішніх правилах гри. А простим рівнянам?…

01.10.2020Записав Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 01.10.2020p. 
На головну сторінку